Societatea noastra este o firma tanara cu capital privat integral românesc ce isi desfasoara activitatea în domeniul cresterii animalelor oferind in acest sens produse de incalzire, adapare, hrana, garduri electrice precum si o gama larga de produse necesare cresterii si ingrijirii animalelor.
Societatea noastra dispune un colectiv tânar dar cu o solida pregatire profesionala, ce se afla într-o permanenta interactiune cu necesitatile pietei de profil, urmarind satisfacerea tuturo cerintelor clientilor nostrii.
Acest lucru este posibil datorita filozofiei noastre bazate pe: ambitia de a ne autodepasi, ofeririea de servicii de calitate si corectitudine fata de client.
Produsele noastre se adreseaza atat nevoilor curente ale comunitatilor din mediul rural cat si micilor intreprinzatori fermieri usurand munca si economsind timpul petrecut in gospodarie.
Toate produsele sunt furnizate de producatori din Europa si avand in vedere raportul calitate-pret propus de noi, dorim sa ne aflam intr-un permanent dialog cu dumneavoastra pentru a imbunatati acest raport.
Deasemenea cu totii suntem constienti ca se poate si mai mult, astfel incat suntem deschisi la orice sugestie sau propunere constructiva venita din partea dumneavoastra fie telefonic fie prin intermediul e-mail-ului.