CONFIDENTIALITATE

 

SC Bigbog SRL este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal, cu numarul …………… din data de ……………..

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata SC BIGBOG SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este in vederea prelucrarii si livrarii corecte a comenzilor, emiterii facturilor fiscale, informarii utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, si in scopul unor activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing.

SC Bigbog SRL garanteaza siguranta datelor personale ale clientilor, Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre operator.

Datorita manierei prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul nostru informatic sunt transmise pe cale electronica, SC Bigbog SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea dumneavoastra, compania noastra va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

In calitate de client, puteti sa algeti sa nu furnizati datele personale. In aceasta situatie, livrarea si facturarea produselor va fi insa imposibila. Diferitele comunicari comerciale, altele decat cele privind livrarea comenzilor, se fac numai persoanelor care au si-au exprimat acordul, cu buna stiinta, existand posibilitatea renuntarii la aceasta facilitate, prin debifarea casutei corespunzatoare.

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Bigbog S.R.L. Str. Costila nr. 12, Brasov, jud. Brasov, Romania. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

OBSERVATII:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

SC Bigbog SRL nu vinde, nu inchiriaza, nu transfera date personale identificabile nimanui. Serverele pe care website-ul este gazduit sunt securizate si protejate de acces fizic si de la distanta, fiind instalate in incinte adecvate tehnic.

SC Bigbog SRL poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.