DEFINITII

VANZATOR: SC BIGBOG SRL avand sediul social in brasov, str. Costila nr. 12, jud. Brasov, inregistrata la O.R.C. Brasov sub nr. J8/1479/2017, C.U.I. 37720280, tel. 0740-951435, e-mail: contact@fermagro.ro

            UTILIZATOR: orice persoana fizica/juridica care acceseaza site-ul www.fermagro.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
            CLIENT: persoana fizica/juridical care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
            UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC BIGBOG SRL.

            COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.
            CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

PRET: costul (inclusiv TVA) produsului exprimat in lei.

ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Intregul continut al acestui site precum: imagini, elemente de grafica web, simboluri, logo-uri, icon-uri, simboluri, programe, baze de date, email-uri etc., sunt proprietatea SC BIGBOG SRL, sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor, si nu pot fi descarcate, copiate, modificate, vandute/revandute, partial sau total si nici nu pot fi exploatate in orice alt mod fara acordul prealabil scris al SC BIGBOG SRL

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
Prin accesarea site-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

PROGRAM

Comenzile pot fi plasate oricand online, iar perioada de procesare a acestora se va desfasoara zilnic de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 – 17.00.

Deasemenea comenzile mai pot fi plasate si telefonic la numarul de telefon 0770-936364 in intervalul orar 09.00 – 16.00 de Luni pana Vineri

Termenul de livrare pentru produsele comandate si aflate pe stoc este in general de 1-2 zile de la confirmarea comenzii. Pentru comenzile primite Sambata sau Duminica, expeditia se face Luni. Pentru comenzile primite in timpul sarbatorilor legale expeditia se face in prima zi lucratoare imediat urmatoare.

Odata lansata comanda online sau telefonic CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau e-mail) precum si cu modul de operare al VANZATORULUI.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente :

  1. a. Comanda propriuzisa (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
  2. b. Specificatiile CLIENTULUI (daca este cazul)
  3. c. Termenii si conditiile contractuale

Daca VANZATORUL confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre VANZATOR se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea VANZATORULUI catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

VANZATORUL nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Orice comanda confirmata implica VANZATORUL si CLIENTUL persoana fizica sau juridica intr-un contract la distanţă.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie si/sau Conformitate emis de catre VANZATOR sau un furnizor al acestuia.

OBIECTUL CONTRACTULUI

CLIENTUL se obliga sa cumpere de la VANZATOR, iar VANZATORUL se obliga sa vanda si sa livreze produsele solicitate prin comanda de catre CLIENT si confirmata de catre VANZATOR, in cantitatea solicitata de CLIENT.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se va efectua potrivit Comenzii solicitate (vezi si sectiunea “LIVRARE, PLATA”)

DURATA CONTRACTULUI

Prezentul contract  intra in vigoare din momentul in care VANZATORUL confirma comanda efectuata de CLIENT.

Confirmarea comenzii de catre VANZATOR se va face telefonic sau prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre CLIENT.

OBLIGATIILE VANZATORULUI

Sa livreze produsele comandate respectand cantitatea, calitatea si pretul stabilit in momentul acceptarii comenzii.

Sa asigure o ambalare corespunzatoare a produselor ce urmeaza a fi livrate si sa transmita documentele insotitoare.

Sa accepte returnarea produselor in conditiile prevazute la sectiunea “GARANTII SI RETUR”.

Sa ofere CLIENTULUI toate informatiile solicitate cu privire la produsele comercializate, avand in vedere faptul ca informatiileprezentate pe site au un character informative si pot fi modificate de VANZATOR fara o anuntare prealabila.

In situatia in care CLIENTUL renunta la comanda sa inainte de livrarea produselor, VANZATORUL se obliga sa nu mai efectueze aceasta livrare.

OBLIGATIILE CLIENTULUI

            Se obliga sa ia la cunostinta de prevederile prezentei sectiuni “TERMENI SI CONDITII”, precum si de conditiile de utilizare ale site-ului de vanzari online www.fermagro.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.

Sa furnizeze date si informatii reale si corecte conform legislatiei in vigoare in vederea facturarii si livrarii produselor comandate.

Sa receptioneze produsele comandate si livrate

Se obliga sa plateasca contravaloarea produselor comandate precum si costul trimiterii acestora.

Se obliga sa verifice integritatea fizica a coletului/coletelor in momentul in care le primeste prin firma de curierat, in prezenta curierului si sa ceara (daca este cazul) intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

TRANSFERUL PROPRIETATII

            CLIENTUL va dobandi dreptul de proprietate asupra produselor din momentul incasarii pretului de catre VANZATOR

In cazul livrarii prin curier, CLIENTUL nu este autorizat de catre VANZATOR sa deschida coletul/coletele inainte de semnarea de livrare si achitarea eventualei contravalori a acestor produse. Daca dupa transferul proprietatii CLIENTUL constata diferente intre comanda (factura) si continutul coletului/coletelor, acesta va notifica telefonic sau in scris VANZATORUL in termen de maxim 2 zile lucratoare.

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.fermagro.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare.

DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI

CLIENTUL are dreptul de a denunta unilateral in scris contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In aceasta situatie CLIENTUL este obligat sa nu desigileze produsele.

Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului CLIENTUL va trebui sa plateasca costul returnarii produselor.

            Banii se vor inapoia prin mandat postal sau virament bancar, mai putin costul expeditiei initiale, în cel mult 15 de zile lucratoare de la data la care produsele returnate au ajuns la VANZATOR. Vezi sectiunea “GARANTII SI RETUR”

RASPUNDEREA CONTRACTUALA

            VANZATORUL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut responsabil pentru orice paguba aparuta prin folosirea in orice fel a produselor cumparate.

            VANZATORUL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerat responsabil in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Produsele livrate de VANZATOR sunt in ambalajul original si/sau sigilate. De aceea, VANZATORUL nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute se vor rezolva de catre pe cale amiabila iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Brasov.